- Ons verhaal -

Wat ooit begon als een passie voor artisanale bier is nu uitgegroeid naar een liefde voor onze Belgisch producten.

Wanneer je gepassioneerd met ambachtelijke bieren bezig bent kom je zeer veel brouwers tegen die met dezelfde, en vaak nog meer, passie met hun product bezig zijn.

Het duurt dan ook niet lang of die ene brouwer brengt je in contact met een andere ambachtsman of vrouw. En zo gaat de bal aan het rollen en krijg je een netwerk van gedreven ambachtslui die nog op ambachtelijke wijze fantastische en (h)eerlijke producten maken.

De producten die Belorigin voor jou uitzocht, zijn stuk voor stuk pareltjes van Belgische makelij, vaak met ingrediënten die hier bij ons geteeld werden. Met elke slok of hap steun je mensen van hier.

Een ander pluspunt van het Belorigin assortiment is dat elk product ambachtelijk bereid werd. Zeg maar met vakkennis, dikwijls doorgegeven van generatie tot generatie, en met passie. En dat proef je.

Alles wat je bij Belorigin vindt, is ronduit heerlijk. Of het nu zoet is of hartig, mild of pittig, het is altijd smullen of savoureren. Daar staan de fijnproevers die het assortiment samenstelden, borg voor.

Om te genieten van al dat lekkers uit eigen land, hoeft u niet het land te doorkruisen. Belorigin speurt ze voor je op en zorgt dat het netjes tot bij jou gebracht wordt. Zalig, toch?

Veel smulplezier!

PARTY@HOME
Party@home box
Aperoconcepten
Barbecueconcepten
BELORIGIN
Ons verhaal
Onze winkel
Geschenkmanden
Assortiment
BEDRIJVEN
Relatiegeschenken
Bedrijfsevenementen
HoReCa
KLANTENSERVICE
Algemene voorwaarden
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Belorigin - Aarschotsebaan 149, 1910 Kampenhout - info@belorigin.be

Winkel: Leuvensesteenweg 369, 3070 Kortenberg

BE 0816.641.218 - BE02 7512 0429 1740

© 2020 by Belorigin created with Wix